prom night chica juegos de ves

prom night chica juegos de ves 2.3 y versiones superiores

Hallo tienermeisjes, is je laatste jaar van de middelbare school in de buurt end? College afstuderen komt, bent u in de spits naar de mooiste jurk voor prom night kopen.

Hallo tienermeisjes, is je laatste jaar van de middelbare school in de buurt end? College afstuderen komt, bent u in de spits naar de mooiste jurk voor prom night kopen.

Hallo tienermeisjes, is je laatste jaar van de middelbare school in de buurt end? College afstuderen komt, bent u in de spits naar de mooiste jurk voor prom night kopen. En onze tiener meisje heeft een prom night dans vanavond, en ze heeft jouw hulp nodig om de meest elegante jurk voor de partij te vinden, omdat ze wil prom prinses zijn. Download deze leuke Prom Night Girl Dress Up Games app voor gratis en helpen onze meisje om een ​​prom queen vanavond. De drie meisjes zijn net klaar met de voorbereidingen in prom make-up en spa salon, en nu zijn ze op zoek zijn naar een goede modeontwerper naar de mooiste jurken te kiezen. Als je graag werken als prom ontwerper, kies eerst het meisje je het meest, en beginnen met het maken van uw prom night dress up verhaal. Elk meisje heeft haar eigen set van vele verbazingwekkende prom jurken, dan sieraden, de meest elegante schoenen, handschoenen en tassen. Kies de mooiste prom night jurk. Vervolgens kunt u uw haar stijl en selecteer zowel trendy en stijlvolle tassen en schoenen.

Prom night dress up game is een erg leuk spel voor meisjes. Speel prom night makeover games, en oefen je fashion design talent. Schrijf beste stylist! Maak een meisjes klaar voor prom dans. Krijg meisje is uw virtuele prom schoonheidskoningin salon met geïmproviseerde mode kast met veel coole garderobe. Volg de laatste mode trends en kies de beste jurk voor uw meisje model koningin. Maak haar trots en mooi, en misschien een dag je werk zal waardig rood tapijt, mode baan en glorie modebladen zijn. Dress up meisjes en maak een eigen mode-stijl. Vergeet niet om te zetten en een aantal kapsel in het haar stijl die je het meest. Ook zijn er en stel met mooie achtergronden. Maak je prom meisje een echte mode-ster pictogram op vanavond live-modeshow en dans partij te zijn.

De prom night is evenement meestal gehouden in de buurt aan het einde van het laatste jaar. Het is het laatste jaar van de middelbare school. Promenade is een semi formele dans og verzamelen van middelbare scholieren. Een prom night is een typische bijeenkomst, met jongens in smoking met stropdas en meisjes in jurken met corsages op hun polsen. Bij een prom night, kan een prom koning en koningin van het bal worden onthuld. Bent u een prom meisje? Heeft u een idee hoe goed kleden voor deze populaire ceremonie nodig? Er zijn veel boetieks en tal van prachtige elegante jurken. Waarschijnlijk kun je beslissing hoe makeover, en welke jurk te kiezen om niet te maken. Deze dress up game kan heel nuttig zijn, omdat je kunt zien veel van de verbazingwekkende jurken, en krijg een idee om uw eigen prom jurk te ontwerpen.

Kenmerken categorieën:

- 3 Prachtige modellen

- Jurken

- Schoenen

- Haar stijl, bloemen voor haar, kronen

- Sieraden: ketting, armband en oorbellen

- Tassen, handschoenen

- Top achtergronden

Je kan:

Sla uw model, neem haar foto, gebruik het als achtergrond

prom night chica juegos de ves

Download

prom night chica juegos de ves 2.3 y versiones superiores